Web Design

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

Logo Design

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

Web Development

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

White Labeling

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

VIEW ALL SERVICES 

Veelgestelde vragen

Algemeen

Is ISO4U ontwikkeld voor een specifieke branche?

Nee, door de flexibiliteit van de oplossing kan ISO4U binnen alle branches worden ingezet. ISO4U biedt de mogelijkheid om branche specifieke processen en workflows in te richten met verschillende formulieren en registraties. Hiermee heeft u real-time informatie waarop beslissingen genomen kunnen worden.

Waarom zou ik als klant voor ISO4U kiezen en niet voor een andere GRC (Governance, Risk & Compliance) tool?

ISO4U onderscheidt zich door de simpliciteit en aanpasbaarheid van het platform. Waar andere tooling de eindgebruiker vaak een bepaalde richting op wil sturen, is ISO4U aanzienlijk meer flexibel. Natuurlijk heeft ISO4U een bepaalde structurering in haar templates maar dit kunt u als klant naar wens aanpassen. U bepaalt dus zelf waar beleidstukken, processen en procedures komen te staan en vooral wat voor soort gebruikers deze mogen inzien, aanpassen en invullen.

Wellicht wilt u bepaalde processen helemaal gaan registreren in ISO4U. Denk bijvoorbeeld aan HR processen en incidentmanagement. Ook dit is mogelijk in ISO4U. Naast de standaard invulformulieren in uw template is het ook mogelijk om zelf invul- en registratieformulieren te creëren. Maximale aanpasbaarheid dus!

Hoe is het licentiemodel van ISO4U opgebouwd?

Net als de web-based applicatie is ook het licentiemodel eenvoudig. Afhankelijk van de gewenste functionaliteiten kunt u kiezen voor een bepaalde type omgeving. Basis, Basis Uitgebreid en Compleet. De type omgevingen beschikken over een standaard aantal gebruikers (100, 150, 200). Op aanvraag kan dit verder worden uitgebreid.

Kan ik met ISO4U volledig zelfstandig een norm binnen mijn organisatie implementeren?

Ja, dat kan. ISO4U bevat een handboek met uitleg bij iedere stap die gezet moet worden binnen het proces. Tevens beschikt de tool over templates die gebruikt kunnen worden voor het opstellen van beleidstukken, procedures en processen. Daarnaast is ISO4U zo opgezet dat u stap voor stap door het proces wordt begeleid. Mocht u er zelf niet uitkomen dan kunnen wij u voor technische of norm-gerelateerde vragen ondersteuning bieden. Ook kunnen wij u doorverwijzen naar één van onze partners om uw organisatie te coachen gedurende het proces.

Is het mogelijk om ook andere normen dan de ISO27001, ISO9001, ISO27701 te managen vanuit ISO4U?

ISO4U is een flexibel platform waarin een onbeperkt aantal normen kunnen worden onderhouden. Ook biedt ISO4U de mogelijkheid deze o.a. vanuit Excel te uploaden en te gaan onderhouden.

Functionaliteiten

Ik ben al een tijd onderweg met het opstellen van een ISMS/ik heb al een bestaand ISMS; kan ik dit eenvoudig overzetten naar ISO4U?

Ja. Door de flexibiliteit van ISO4U kunt u met een paar drukken op de knop al uw beleidsdocumenten en (HR/FAT/Invul- en registratie etc.)formulieren importeren. Dit geldt ook voor uitgebreidere Excel-formulieren.

Biedt ISO4U de mogelijkheid om de indeling, werkwijze en uitstraling naar eigen wens aan te passen?

Ja, ISO4U onderscheidt zich door de simpliciteit en aanpasbaarheid van het platform. Natuurlijk hebben de templates binnen het platform een bepaalde structurering. Dit is echter naar wens aan te passen. Ook het aanpassen van (bedrijfs)kleuren is mogelijk binnen de tool.

Kan ik een volledige jaarplanning in ISO4U verwerken en daar activiteiten aan koppelen?

Ja, het is mogelijk om een jaarplanning in ISO4U te verwerken en daaraan activiteiten te koppelen. Ook registratieformulieren kunnen een jaarlijkse cyclus krijgen. Activiteiten kunnen met de workflow functionaliteit worden toegevoegd, beheerd en gemonitord. Uitvoering van de taken kan via een dashboard inzichtelijk worden gemaakt.

Kan ik binnen ISO4U formulieren aanmaken voor “andere” werkprocessen?

Ja, binnen ISO4U is er de mogelijkheid om zelf formulieren, waarmee registraties kunnen worden vastgelegd, aan te maken en deze beschikbaar te maken voor medewerkers. Bijvoorbeeld: FAT registratie formulier, HR beoordelingsformulier, leveranciers registratieformulier of een formulier voor materiaalverbruik.

Is het mogelijk om ‘on-the-go’ formulieren in te vullen?

Ja, dit is mogelijk. Als web-based platform is ISO4U 24/7 beschikbaar voor het registreren van informatie of het invullen van formulieren.

Hoeveel gebruikers kunnen er maximaal aangemeld worden in ISO4U?

Dit is afhankelijk van het type omgeving. Binnen ISO4U kan er gekozen worden tussen Basis, Basis Uitgebreid en Compleet. Basis geeft standaard toegang tot 100 gebruikers. Bij Basis Uitgebreid is dit 150 gebruikers en bij Compleet is dit 200 gebruikers. Op aanvraag kan dit verder worden uitgebreid.

Is het mogelijk om gebruikers specifieke rechten toe te wijzen?

Ja, rechten worden toegewezen per rol (consultant, manager, medewerker etc.). Elke rol en de rechten daarvan zijn naar voorkeur aan te passen.

Kan ik in ISO4U taken toekennen en notificaties instellen?

Ja, dit is mogelijk. Als beheerder kunt u standaard taken toewijzen aan medewerkers en is er de mogelijkheid om nieuwe taken toe te voegen. Daarnaast is het mogelijk om notificaties in te stellen voor het toekennen en afronden van taken. In het dashboard wordt in een simpel overzicht weergegeven hoeveel taken er nog uitstaan en wie daarvoor verantwoordelijk is.

Kan ik medewerkers op de hoogte houden van gewijzigde processen en beleidstukken?

Ja, ISO4U biedt de mogelijkheid om medewerkers te informeren over wijzigingen middels berichtgeving binnen het platform of via een mail.

Is het mogelijk om mijn informatie weer uit ISO4U te halen (exit-strategie)?

Ja, al uw informatie en documentatie zijn met één druk op de knop te downloaden. Dit geldt ook voor alle andere losse beleidsstukken, processen, procedures en formulieren; zonder extra verborgen kosten. ISO4U is een applicatie die zich duidelijk etaleert tegen vendor lock in.

Zijn alle functionaliteiten op verschillende devices beschikbaar?

Ja, alle functionaliteiten zijn beschikbaar via het web-based platform op zowel mobiel, tablet, Ipad als desktop. Afhankelijk van het type omgeving zijn sommige functionaliteiten standaard beschikbaar.

Vertel het ons

Benieuwd naar de mogelijkheden van ISO4U of heeft u een vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.

* Wij reageren binnen 1-2 werkdagen